top of page

ביום חמישי 19/9 יתקיים אירוע רב תכנים לקהל הרחב בין השעות 18:30-23:00     

בכורות לארבע הופעות מחול ומוזיקה שנוצרו במיוחד עבור הפסטיבל ובושלו בין המעבדה לסטודיו: הכוריאוגרפית ניצן לדרמן וחוקרת הנוירוביולוגיה פרופ׳ גלית שוחט אופיר, המוזיקאי אילן גרין וחוקרת הכליות דר׳ מורן דבלה לויט, המוזיקאי פרופ׳ שי כהן והזאולוגית לי קורן ואמיר מאיר וגדעון לוי שינגנו על ה״דודון״. הרצאות מחזית המדע של מדענים מובילים ובניהם פרופ׳ תום שונברג ופרופ׳ עודד רכבי, פאנל בנושא חינוך רב תחומי כגשר בין עולמות, מיצב של האמנית ורדי בוברוב, וידאו ארט של האמנית האמריקאית Tarah Rhodah, ותצפית כוכבים בהדרכת המועדון האסטרונומי של אוניברסיטת תל אביב. 

ביום שישי 20/9 יתקיימו סדנאות, הרצאות בינלאומיות וMeetup בין השעות 9:00-15:00 

סדנאות ייחודיות (בהרשמה מראש) הפלא של החיים בגוף: לנוע מתוך המיטוכונדריה עם פרופ איתן גרוס ממכון ויצמן למדע והרקדן מיכאל שחרור, ובניית סינטיסייזר אנלוגי עם האמנים אמיר מאיר וגדעון לוי. הרצאות בינלאומיות של ד״ר טרה ונקטסאן,  והרצאתו של ד"ר דניאל גלייזר מבריטניה. שניהם ישתפו מנסיונם העשיר ורב השנים במחקר,יצירה ויזמות בינתחומיים. ד״ר גלייזר גם ינחה מפגש Meetup למדעניות ואמנים  שיעסוק בשיתופי פעולה בינתחומיים. (השתתפות במפגש דורשת הרשמה מראש ומותנית באישור השתתפות). וגם המופע מנגינות לא סבירות,  דיאלוג לחליל ושפני סלע. יצירתו  של המוזיקאי פרופ' שי כהן בשיתוף הזואולוגית פרופ' לי קורן, החוקרת את שירת שפני הסלע. 

בשבת 21/9 יתקיימו מופעים לילדים ולכל המשפחה

המופע מעשה בעולם של היוצרת אביב הורוביץ ותיאטרון הקרון בליווי פתיח מדעי בנושא אקולוגיה, והמופע גרביטאס של הכוריאוגרף אופיר יודלביץ׳ בליווי פתיח מדעי בנושא גרביטציה ואלסטיות.

bottom of page